Malatya'da kültür sanat

Malatya'da kültür sanat

MSSM, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde "Aşkın 2 Yüzü" oyunuyla seyirci karşısına çıkacak

MALATYA (AA) - Malatya Sahne Sanatları Merkezi (MSSM), 14 Şubat Sevgililer Günü'nde "Aşkın 2 Yüzü" isimli tiyatro oyununu Malatyalı izleyicilerin beğenisine sunacak.

Merkezden yapılan yazılı açıklamaya göre, İrem Alhan'ın kaleme alıp yönettiği "Aşkın 2 Yüzü" adlı oyun, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünün desteğiyle sahnelenecek. Oyunda MSSM sanatçıları Sema Küllü, Mohamad Ahmad, Tolga Tunç, Nazlıcan Çankaya, Samet Güler ve Muharrem Bayram ile uygulamalı tiyatro kursu öğrencileri Saniye Yanar, Can Kurt, Hasan Alkoç, Berfin Yılmaz, Şevval Pektaş, Öykü Kozat, ve Kemal Büker rol alacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen MSSM Yönetmeni İrem Alhan, merkez olarak düşünen, özgün ve üreten bir ekip olduklarını belirterek, çok emek verip hem mesleğe hem de Malatya'ya katkı sağlamaya çalıştıklarını aktardı.

Bu anlamda 14 Şubat Sevgililer Günü'nde çiftlerin yaşadıkları genel sorunları anlamak ve anlatmak için çalışma başlattıklarını ifade eden Ayhan, şunları kaydetti:

"Bugüne özel bir oyun yazmaya koyulduk. Oyunu yazarken çiftlerimizi gözlemledim ve araştırmalar yaptım. Sonrasında 'Aşkın 2 Yüzü' oyunumuzu yazarak tamamladım. Oyunun yazım aşamasını tamamladıktan sonra ve ekibimizle çalışmalara başladık. Oyunu yazarken gerek oyuncu arkadaşlarımdan gerekse de öğrencilerimden destekler aldım. O yüzden onlara teşekkürü bir borç biliyorum. Bu oyunumuzda izleyen herkes kendini bulacak, zaman zaman duygulanıp zaman zaman da güleceğiz. Bütün sanatseverleri oyunumuza davet ediyorum."

Ayhan, katkıları dolayısıyla sponsorlarla Malatya İl Kültür Müdürü Levent İskenderoğlu'na teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :