Malatya’da 5.3 büyüklüğünde deprem!

Malatya’da 5.3 büyüklüğünde deprem!

AFAD son deprem verilerine göre Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi

AFAD son deprem verilerine göre Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde saat 20.48'de 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğinde kaydedilen deprem çevre iller, Elazığ Kahramanmaraş ve Gaziantep ve Osmaniye'de de hissedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 20:48’de merkez üssü Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem komşu şehir Elazığ’da da hissedildi.
Panikleyen vatandaşlar evlerinden dışarı çıktı. Şuana kadar herhangi bir olumsuzluğun olmadığı bildirildi. Elazığ Valisi Ömer Toraman, "Malatya Yeşilyurt merkezli gerçekleşen 5,3 şiddetindeki deprem sonrası ilimiz geneli saha tarama faaliyetlerimiz devam etmektedir. Şu ana kadar herhangi bir olumsuz ihbar alınmamıştır" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.