MAKTEK Konya Fuarı sektöre canlılık getirdi

MAKTEK Konya Fuarı sektöre canlılık getirdi

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, MAKTEK Konya Fuarı'nın büyük bir başarıya imza attığını açıkladı. Fuar, sektöre canlılık getirirken Konya'nın uluslararası bir makine sektörü merkezi olduğunu vurguladı.

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, MAKTEK Konya Fuarı'nın başarılı bir şekilde sona erdiğini açıkladı.

Fuar, 36 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlarken, Konya'nın makine sektöründe uluslararası bir merkez olduğunu bir kez daha tescillemiş oldu.

MAKTEK Konya Fuarı sektöre canlılık getirdi

Konya Ekonomisine Büyük Katkı Sağlayan Makine Sektörü Öne Çıktı

Konya'nın ekonomisine büyük katkı sağlayan makine sektörü, ülkenin ihracatının önemli bir parçasını oluşturuyor. Özellikle takım tezgahları ve metal işleme alanındaki gelişmeler, Konya'nın bu sektördeki büyümesini gözler önüne serdi.

MAKTEK Konya Fuarı sektöre canlılık getirdi

MAKTEK Konya Fuarı, Alan ve Katılımcı Sayısında Büyüme Kaydetti

KTO Başkanı Selçuk Öztürk, fuarın son gününde beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Erkuş ile birlikte firmaların stantlarını gezdi ve firma temsilcileriyle görüştü. Öztürk, fuarın son derece verimli geçtiğini söyleyerek katkı sağlayan herkese teşekkür etti. MAKTEK Konya Fuarı, sektörün ticaret hacminin artmasına önemli bir katkı sağlarken, şehir ve sektörler için olumlu bir etki yarattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.