MAKTEK Konya Fuarı, Sektöre Canlılık Getirdi

MAKTEK Konya Fuarı, Sektöre Canlılık Getirdi

MAKTEK Konya Fuarı, 36 Bin 415 Ziyaretçiyi Ağırladı ve Konya'nın Makine Sektöründe Uluslararası Bir Merkez Olduğunu Tescilledi.

MAKTEK Konya Fuarı, sektörü canlandırdı ve Konya'nın makine sektöründeki uluslararası rolünü daha da güçlendirdi. Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, fuarın son gününde katılımcı firmaları ziyaret ederek, olumlu geri bildirimler aldıklarını belirtti.

MAKTEK KONYA FUARI 2. KEZ

Konya, 16 Ekim 2023 - Konya Ticaret Odası Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen MAKTEK Konya Fuarı, yurt içinden ve yurt dışından toplamda 36 bin 415 ziyaretçiye ev sahipliği yaparak sektöre canlılık getirdi. Fuar, 4 farklı holde toplam 45 bin metrekarelik alanda 322 firmanın katılımıyla 2. kez düzenlendi.

maktek-konya-2.jpg

BAŞKAN ÖZTÜRK'TEN TEŞEKKÜR

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, fuarın başarılı bir şekilde tamamlandığını ve katkı sağlayanlara teşekkür etti. Fuarın katılımcılarının ve ziyaretçilerinin olumlu görüşleri, etkinliğin verimli geçtiğini gösterdi. Öztürk, "Ülkemizin birçok şehrinden ve dünyanın dört bir köşesinden fuarımıza ziyaretçi geldi. Makine sektörünün Anadolu'daki en büyük buluşması olarak nitelendirilen Fuarımız, Konya'nın makine sektöründe uluslararası bir merkez olduğunu tescillemiştir." dedi.

maktek-konya-3.jpg

SEKTÖRÜN GELİŞİMİNE KATKI

Fuar, özellikle takım tezgahları ve metal işleme alanında Konya'nın geldiği noktayı sergileyerek sektörün hızlı gelişimine katkı sağladı. Ülke ihracatının ilk sırasında yer alan ve toplam ihracatın yüzde 25'ini oluşturan makine sektörü, Konya ekonomisinin büyümesine büyük katkı sağlayan bir sektör haline geldi.

maktek-konya-5.jpg

BAŞKAN ÖZTÜRK'TEN ZİYARET

KTO Başkanı Selçuk Öztürk, fuarın son gününde beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte firmaların stantlarını gezdi ve firma temsilcileriyle görüştü. Fuarın başarılı bir şekilde tamamlanmasına katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti.

maktek-konya-7.jpg

MAKTEK Konya Fuarı, sektöre canlılık getirmesi ve Konya'nın makine sektöründeki uluslararası rolünü güçlendirmesi açısından büyük bir başarı olarak değerlendiriliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.