Maçın hasılatı şehit ailelerine bağışlanacak

Maçın hasılatı şehit ailelerine bağışlanacak

ESKİŞEHİR (AA) - Nesine.com Eskişehir Basket Kulübü, cumartesi günü oynayacağı Afyon Belediyespor maçının hasılatını şehit ailelerine bağışlayacak.Kulüp...

ESKİŞEHİR (AA) - Nesine.com Eskişehir Basket Kulübü, cumartesi günü oynayacağı Afyon Belediyespor maçının hasılatını şehit ailelerine bağışlayacak.

Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada şehit ailelerine kulüp olarak destekte bulunmak istediklerini söyledi.

Özeçoğlu şunları kaydetti:

"Maalesef terör bütün dünyanın problemidir. İstanbul ve Kayseri'de yakın zamanda yaşanan terör saldırısının acısı hala yüreğimizde. Fakat ağlamak bir yerden sonra yetmiyor. Üretip, gelişip, hainleri güldürmememiz en büyük görevlerimizden birisi. Bu hafta yapacağımız maçın hasılatını, şehit ailelerine destekte bulunmak adına kullanacağız. Elimizden geleni yapmak en azından içimizdeki acıya merhem oluyor."

Yıllardır ticaretle uğraştığını aktaran Özeçoğlu, "Ben bu şehirde doydum. 35 sene ticaret yaptım. Önce mahalleme, sonra şehrime, ülkeme ve dünyaya faydamın olması gerekiyor diye düşünüyorum. Biraz iddialı bir adamım. Şuan takım olarak 2. ligdeyiz. Fakat iyi gidiyoruz ve 1. Lig'e çıkıp akabinde 5 yıllık hedeflerimiz çerçevesinde Avrupa'da kendimizi ispatlayacağız. Buna yürekten inanıyorum." dedi.

- Maç hasılatı şehit ailelerine gidecek

Özeçoğlu, cumartesi günü oynanacak olan Afyon Belediyespor maçı hasılatının şehit ailelerine bırakılacağını ve ilk 500 biletin sahibine de forma hediye edileceğini belirterek şunları kaydetti:

"Dil, din, ırk ayrımı yapmadan yıllardır bu ülkede sırt sırta vererek yaşıyoruz. Birilerinin oyununa gelmeyi düşünmüyoruz. Güzel çocuklar yetiştirip ülkeye fayda sağlamasını hedefliyoruz. Derdimiz terör örgütlerinin elini eteğini bu ülkeden ve tüm dünya insanlarının üzerinden çekmesi. Yaş ortalamasına baktığımızda gencecik çocuklarımız şehit oluyor.

Bu çok acı bir durum. Fakat bir taraftan da dik durmak zorundayız. Birbirimize sahip çıkmak zorundayız. Bu maç sadece Eskişehir halkı için geçerli olmamalı. Sesimizi duyan herkes davetlimizdir. Sporu sevmek, insanı sevmek, bize bahşedilen bu kısacık hayatı sevmek lazım. Kıymet bilmek lazım. Tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa ve ailelerine sabırlar diliyorum. Benim bu şehre, bu ülkeye borcum var. Ömrüm vefa ettiği sürece borcumu ödemek için çalışacağım. "

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :