Maçın ardından

Maçın ardından

- Denizlispor Teknik Direktörü Yıldız: "Son dakikada gelen golün bize moral olacağını düşünüyorum"- Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: "Yemememiz gereken son dakika golü yedik"


DENİZLİ (AA) - Denizlispor Teknik Direktörü Ümit Metin Yıldız, PTT 1. Lig'de Altınordu'yla 2-2 berabere kaldıkları maçta son dakikada attıkları golün kendilerine moral olacağını söyledi.

Yıldız, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok istedikleri 3 puanı alamadıkları için üzüntülü olduklarını belirtti.

Yaşanan puan kaybının birçok sebebinin bulunduğunu ifade eden Yıldız, "Son dakikada gelen golün bize moral olacağını düşünüyorum. İki takım da sahada birçok hata yaptı. Altınordu karşısındaki hataları tekrarlamamak için yarından itibaren çalışmalara başlayacağız." dedi.

Yıldız, karşılaşma sırasında ve sonrasında oyuncu bazında yapılan protestoları futbolcularının hak etmediğini kaydederek, bu durumun kendilerini çok üzdüğünü dile getirdi.


- Altınordu cephesi


Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, haftalardır galip gelemediklerini ve bu durumun kendilerinde stres oluşturduğunu ifade etti.

Maçın ilk yarısında iyi bir oyun sergilediklerini, ancak rakibin savunma arkasına attığı uzun toplarda sıkıntı yaşadıklarını anlatan Eroğlu, şöyle konuştu:

"Bu uzun toplardan biri tanesi kalemizde gol oldu. Ardından hemen toparlanıp maçta dengeyi sağladık. İkici yarıya gol bulma çabasıyla başladık ve bir karambolde golü attık. Maçta 2-1 galip durumdayken belki farkı da artırabilirdik. Yemememiz gereken son dakika golü yedik. Genç bir takımız ama ne olursa olsun oyunu tutmamız ve gol yemememiz lazım. Kazansaydık bizim için çok iyi olacaktı ama kazanamadık, maç berabere bitti."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler