Maçın ardından

Maçın ardından

- Manisaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: "Maçın ilk dakikalarında doldur-boşalta döndü oyun fakat daha sonra üstünlüğü aldık" - Boluspor Teknik Direktörü Çapa: "Sonuç üzücü ama son 3 haftanın en iyi oyununu oynadık"


MANİSA (AA) - TFF 1. Lig'in 4. haftasında Boluspor'u sahasında 2-1 yenen Manisaspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Maçın ilk dakikalarında doldur-boşalta döndü oyun, fakat daha sonra üstünlüğü aldık." dedi.

Karafırtınalar, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, milli maç arasını çok iyi değerlendirdiklerini söyledi.

Takımına güvendiğini ifade eden Karafırtınalar, "İki hafta önce bir deplasman galibiyeti aldık. Onun anlam kazanması için bu maçtan mutlaka puan almamız gerekiyordu. Günlük performanslar çok etkiliyor oyuncuları. Bugün de oyuncularım inanılmaz istekli ve arzuluydu. Maçın ilk dakikalarında doldur-boşalta döndü oyun fakat daha sonra üstünlüğü aldık. Bunu Boluspor gibi bir takıma karşı yapmamız önemli. Oyuncularımı kutluyorum." diye konuştu.

Karşılaşmaya her zamankinden farklı bir 11 ile çıktıklarını aktaran Karafırtınalar, şunları kaydetti:

"Ön taraflarında uzun boylu 3 tane etkili yabancı oyuncuları vardı. Bunların oynayacağını önceden kestirmiştik. Bu yüzden farklı bir 11 ile çıktık. Biz de onların yaptığı gibi uzun toplarla oynamayı tercih ettik. Devreyi böyle bitirdik ama ikinci yarı farklı bir oyun planıyla oynadık. Oyuna sonradan giren arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler. 3-4 tane çizgiden çıkan topumuz vardı. Daha farklı da olabilirdi."


- Boluspor cephesi


Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirtti.

Sahada oyun ve pozisyon alma anlamında iyi olduklarını dile getiren Çapa, "Son 3 haftadır oynadığımız oyunların en iyisiydi. Futbolda her zaman iyi oynayan kazanmıyor. Manisa’nın özellikle artıları, duran toplar ve rakipten kazanmış olduğu kontratakları vardı. Bunları biliyorduk ve önlemini almıştık. Duran toplarda pek etkili olamadılar. Yemiş olduğumuz birinci golde kendi alanımızdan uzaklaştıramadığımız top bize çok pahalıya mal oldu. Yapmış olduğumuz hamlelerden sonra 1-1’i yakaladık." ifadelerini kullandı.

Çapa, karşılaşmadan üzgün ayrıldıklarını aktararak, "Oyunu tekrar elimize aldık derken savunmadaki bir hatadan dolayı ikinci golü yedik. Ondan sonraki süreçte çok kısıtlıydı. Sonuç üzücü ama son 3 haftanın en iyi oyunu oynadık." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :