Maçın ardından

Maçın ardından

- Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun: "Devre arasına kadar puan kaybetmeden ilk yarıyı bitirmek istiyoruz"- Siyah-beyazlı oyuncu Tolgay Arslan:"Dinamo Kiev maçından sonra kendimizi topladık. Bizim için çok önemli bir maçtı"


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş'ın Bursaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçta siyah-beyazlı takımın gollerini atan Cenk Tosun, ilk yarının sonuna kadar puan kaybetmek istemediklerini söyledi.

Cenk, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Bugünkü maçın önemini herkes biliyordu. Ligde üst üste iki beraberlik aldıktan sonra buradan 3 puanla ayrılmak istiyorduk. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. 90 dakika maçın hakimiyeti bizdeydi. Skorun rahatlığıyla saçma sapan bir gol yedik. Medipol Başakşehir'in puan kaybettiği haftada kazanmamız güzel oldu. Devre arasına kadar puan kaybetmeden ilk yarıyı bitirmek istiyoruz."

İdmanlardan sonra penaltı vuruşu çalıştığını anlatan Cenk Tosun, "Bugün iki top da ayağıma oturdu. Sert vurduğum için kaleci köşeyi bilmesine rağmen ikinci penaltıyı da kurtaramadı. Penaltı vuruşlarını kaleciye göre değil kendime göre çalışıyorum. Milli takımdayken Harun Tekin'e 'Penaltıları kurtarıyorsun ama sen daha bana karşı oynamadın' diye takılmıştım. Maçtan sonra da beni tebrik etti. Çok iyi bir kaleci, önü açık." ifadelerini kullandı.


- Tolgay Arslan: "Bizim için çok önemli bir maçtı"


Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olan Tolgay Arslan ise ikinci yarıya baskılı başladıklarını belirterek, "Galibiyeti hak ettik. Bence iki pozisyon da penaltı. Onlar olmasa da başka pozisyonlara girerdik. Dinamo Kiev maçından sonra kendimizi topladık. Bizim için çok önemli bir maçtı. Üç puanı hak ettik." şeklinde konuştu.

Galibiyetin çok önemli olduğunu vurgulayan Tolgay, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Herkese çok teşekkür etmek istiyorum, bugün bizi çok desteklediler. Kalan iki maçımızı da kazanmak istiyoruz. İyi bir ilk devre geçirdiğimizi düşünüyorum. Hocam beni nereye koyarsa elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :