M-Art Sanat Derneği, ilk buluşmasını yaptı

M-Art Sanat Derneği, ilk buluşmasını yaptı

Konya’da sanat alanında faaliyet gösteren M-Art Sanat Derneği, Selçuk Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlediği resim sergisi ve konserlerle sanatseverlerle buluştu.

Yenilenen yeni yüzüyle sanatseverlerin karşısına çıkan M-Art Sanat Derneği, üyeleriyle birlikte düzenlediği sanat gecesinde sanatseverlerle buluştu. Bu yıl ilki gerçekleşen M-Art Sanat Derneği’nin gecesi resim sergisini açılışıyla başladı. karakalem ve yağlı boya tablolarının yer aldığı resim sergisi ziyaretçiler tarafından tam not aldı. Resim sergisinden sora başlayan M-Art Sanat Derneği Müzik topluluğu korosu; Türk Sanat, Batı ve Pop müziği konseriyle sanatseverlere güzel bir gece sundu.

m-art--(5).jpg

m-art--(7).jpg

 

 

 

M-ART YENİDEN DOĞDU

M-Art Sanat Derneği Başkanı Fatma Atçeken, derneğin bu yılkı ilk faaliyeti olduğunu söyleyerek, “Sanat derneğimize üye olan arkadaşlarımızla ve Selçuk Üniversitesi Konservatuar Fakültesi öğrencileri ile birlikte burada resim sergisi ve müzik gösterisi sunduk. Karakalem ve yağlı boya çalışmaları da resim sergimizin içinde sunuluyor. Sanat dernegimiz bu sene yenilenerek sanatseverlerin karşısına çıktı. Bu sene de bu derneğimizin ilk konseri oldu” şeklinde konuştu.  Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Mezunu M-Art sanat akademisi görevlisi Erhan Yavuz sergi hakkında açıklamalarda bulundu. M-Art Sanat Derneği’nin tüm sanatçılara ve öğrencilerin eğitimi için yardım ettiğini söyledi. Servet R. Çolak – Memleket 

m-art--(15).jpg

m-art--(19).jpg