Leman Sam'a kızından büyük tepki!

Leman Sam'a kızından büyük tepki!

Leman Sam'ın uzun süredir görüşmediği büyük kızı, annesinin üslubunu sert sözlerle eleştirdi

Şelale Şevval Sam annesinin kurban bayramı ile ilgili sözleri nedeniyle duyduğu rahatsızlığı anlattı.

Leman Sam'ın kurban bayramında attığı bir tweet ortalığı karıştırmıştı. Leman Sam o tweetinde " Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır, ışid beni şaşırtmıyor" demişti.

 Leman Sam'ın çok tepki alan sözlerine bir tepki de büyük kızı Şelale Şehnaz Sam'dan geldi.

 ANNESİYLE YAŞAM TARZINDAN DOLAYI GÖRÜŞMÜYOR

Annesiyle uzun bir süredir görüşmediğini belirten Şelale Şehnaz Sam, bunun nedeninin annesinin hayata bakışı ve üslubu olduğunu belirtti.

Bu açıklamayı yapmakta başta tereddüt ettiğini açıklayan Sam, "açıklamazsam, herkes onun kızı olduğum için onunla aynı şeyleri düşündüğümü zannediyor" dedi.

NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR ANLAMIYORUM

Annesinin sanatçı kişiliğine saygı duyduğunu, onun kötü bir insan olmadığını ve kendisine müzik kariyerinde çok destek olduğunu belirten Şelale Şehnaz Sam, "Ben bir anneyim, benim 13 yaşında bir oğlum var. Bizim ülkemiz böyle zamanlardan geçerken, herkeste bir gerginlik, tedirginlik, kutuplaşma varken böyle bir açıklama yapması bir anne olarak beni de çok tedirgin ediyor. Benim oğlum onun torunu, kimseye "biz ondan farklı düşünüyoruz" diye anlatamayız. Ya benim oğluma, onun söyledikleri yüzünden bir şey gelse, ne olacak o zaman. Ya birileri Leman Sam'da intikam almak için benim oğluma bir kötülük yapsa! Bu beni dehşete düşürüyor. Onun tüm bunları düşünerek konuşması gerekiyor. Şevval'i de beni de düşünerek konuşması gerekiyor. Hadi Şevval'in oğlu İngiltere'de, ama benim oğlum burada, ben bu endişeyi bir anne olarak taşıyorum, ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum'' dedi..

 

(İnternet haber)