Led ekranla vatandaşa hizmet

Led ekranla vatandaşa hizmet

Beyşehir ilçesinde, demokrasi nöbeti için alanda toplanan vatandaşlara, televizyondan son dakika haberlerinin gösterimi için led ekran kuruldu.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, darbe girişiminin başarı ile üstesinden gelindiğini belirterek, vatandaşlara teşekkür etti.

Demokrasi nöbeti için bekleyen vatandaşların sadece vatan kaygısıyla toplandığını ifade eden Özaltun, "Burada her siyasi partiden, farklı görüşlere sahip vatandaşlarımız bir araya gelerek demokrasisine nasıl sahip çıktığını net şekilde gözler önüne seriyor." dedi.

Özaltun, nöbet esnasında belediye olarak en iyi hizmeti verebilmek için çaba sarf ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Vatan sevdası için bir araya gelen vatandaşlarımız için alanda kurduğumuz dev ledli sahne aracılığıyla en iyi görsel imkanları sunmaya çalışıyoruz. Buradaki sahnede demokrasinin önemine ilişkin konuşmalar yapılırken, din görevlilerimiz de okudukları Kur'an-ı Kerim ve yapılan dualarla ülkemizin birlik ve beraberliği için manevi anlamda önemli hizmetler veriyor. Ekranlara getirilen güncel gelişmeler ve haberleri açık alanda dev ekran konforuyla izleyen vatandaşlarımızın sunduğumuz bu hizmet sayesinde sabahlara kadar alanı terk etmediklerini görmek ise bizleri çok ama çok sevindiriyor."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :