La Casa De Papel'in 5'inci sezonunun yayın tarihi belli oldu! Dizide ne Kıvanç Tatlıtuğ ne Nesrin Cavadzade var

La Casa De Papel'in 5'inci sezonunun yayın tarihi belli oldu! Dizide ne Kıvanç Tatlıtuğ ne Nesrin Cavadzade var

Arka planda 'Bella Ciao' sesi duyuluyor. La Casa de Papel'in efsanevi müziği arka planda çalmaya başlıyor. Serinin hayranlarına da güzel haber geldi. Yayın tarihi belli oldu. İlk gösterim pek tabi İspanya'da.

Netflix'in en başarılı serilerinden birinin uzun zamandır beklenen ve uzun süredir beklenen dizinin beşinci sezonu için ertelemeli tarih belli oldu gibi. İspanya  medyası dizinin 2021'in ikinci yarısının sonunda yayınlanacağı görüşünde.

Gelen sezon finalinde, Lizbon (Itziar Ituño) İspanya Bankası içine sinsice polislerden kaçarak bankaya girmişti. Bu arada Alicia Sierra (Najwa Nimri), Profesörün (Álvaro Morte) saklandığı yeri bulmayı başarmıştı.

Saklandığı yere baskın yaptıktan sonra kafasına bir tabanca doğrultmuş ve sezon 4 bu şekilde sonlanmıştı.

Beşinci sezonda ise yer alacak karakterler şunlar: Tokyo (Úrsula Corberó), Río (Miguel Herrán), Denver (Jaime Lorente), Berlin (Pedro Alonso), Stockholm (Esther Acebo), Helsinki (Darko Peric) ve Lizbon (Itziar Ituño), Profesör (Álvaro Morte) veya Alicia Sierra (Najwa Nimri) yer alacak.

Ayrıca oyuncu kadrosuna Miguel Angel Silvestre ve Patrick Criado, José Manuel Seda ve Alberto Amarilla'ya katılıyor.

Yeni karakterlerin isimlerinin hangi şehirler olacağı ise halen merak konusu.

Öte yandan uzun süredir konuşulan filme Türkiye'den Kıvanç Tatlıtuğ veya Nesrin Cavadzade'nin katılacağı söylentileri de tamamen boşa çıktı. Filmde Türk oyuncu yer almıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.