Kurumlar, belediyeler ve teşkilat vites yükseltmeli

Kurumlar, belediyeler ve teşkilat vites yükseltmeli

Yazarımız Kasım Çakır, bugünkü köşesinden Konya kamuoyuna önemli mesajlar verdi. çakır, "Bugünden sonra 24 saat yetmiyorsa 25. saati, 7 gün yetmiyorsa 8. günü, 31 gün yetmiyorsa 32.günü bulmalıyız" diye yazdı...

Yazarımız Kasım Çakır, bugünkü köşesinden önemli mesajlar verdi. İşte yazısından satırbaşları:

-Yeni Türkiye'nin Başbakanı seçilen, Hoca, Konya'nın evladı, Konya Milletvekilimz, Dışişleri Bakanımız, Sayın Ahmet Davutoğlu Beyin Başbakanlık görevi, şehrimize, halkımıza, ülkemize, bölgemize, mazlum milletlere ve insanlığa hayırlı olsun.

 -Sayın Ahmet Davutoğlu, tecrübeli, donanımlı, azimli, çalışkan, cesaretli, vefakar ve cefakar, dopdolu bir devlet adamıdır.

 -Sayın Erdoğan ve Davutoğlu, 77 milyona hizmet etti. Fakat kendilerinin Konya ve Konyalıya ayrı bir sevgisi ve muhabbeti var. Bugünden sonra 24 saat yetmiyorsa 25. saati, 7 gün yetmiyorsa 8. günü, 31 gün yetmiyorsa 32.günü bulmalıyız.

-Sayın Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanımız olması Konya ve Konyalının omuzlarına yeni bir yük ve sorumluluk yüklemiştir. Kurumlarımız, Belediyelerimiz ve Teşkilatlarımız vites yükseltmeli. Süratını, performansını, ivmesini artırmalı. Konya için yüzlerce yeni proje üretmeliyiz.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN