Kurban İbadet Paylaşmak Kardeşliktir !

Kurban İbadet Paylaşmak Kardeşliktir !

Sözlükte “yaklaşmak” anlamına gelen kurban, Allah'a yaklaşmayı, malların Allah yolunda feda edilmesini, Allah'a teslimiyeti ve şükrü ifade eder.

İHH Konya Şubesi, Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Yönetim Kurulu üyeleri İlhami Turus ve Mustafa şahin’le birlikte dernek binasında basın toplantısı düzenleyen Konya İHH Şube Başkanı Veli Falkır, “Konya İHH olarak yine Arakan'dan Mısır'a, Filistin'den Doğu Türkistan'a, Kafkasya'dan Balkanlara, Afrika'dan Ortadoğu'ya, Suriye'den Bosna'ya dünyanın 99 ülke ve bölgesine uzun yolculuklar gerçekleştireceğiz. Bu yolculuklarda Hz. İbrahim'in sadakatini, Hz. İsmail'in teslimiyetini arayacağız” dedi.

HİSSE BEDELİ 550 TL

“23 yılın vermiş olduğu tecrübeyle bu yıl gerçekleştireceğimiz kurban organizasyonunda hisse bedelini 550 TL olarak belirledik” diyen Falkır, “Her sene olduğu gibi bu sene de 99 ülke ve bölgede bize emanet edilen kurbanları sahiplerine ulaştıracağız.  Kurban vesilesiyle yeryüzüne dağılan İHH ekipleri, kendilerini dört gözle bekleyen kardeşlerine sadece kurban eti götürerek değil, aynı zamanda hayat koşullarını iyileştirmeye yönelik çeşitli projeler hazırlayarak da destek olmaya devam edecek” diye konuştu. Haber Merkezi