Kupada maçın ardından

Kupada maçın ardından

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Sezgin:- "Kupalara alışık bir takım Galatasaray. Dolayısıyla biz bunu başarmış bir yönetim olarak taraftarların da takdirini bekliyoruz. Bütün herkesin takdirini bekliyoruz"

KONYA (AA) - Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, Beşiktaş'ı penaltılarda 3-0 yenerek Turkcell Süper Kupayı alan sarı-kırmızılı takımın, kupalara alışık olduğunu kaydetti.

Sezgin, Beşiktaş ile oynadıkları Turkcell Süper Kupa maçının ardından yaptığı açıklamada, kupayı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kupayı taraftarlarına armağan eden Sezgin, "İnşallah önümüzde de yeni bir lig başlıyor. Bunda da başarılı olmak için uğraşacak takımımız. Lige hazırlanıyoruz takımımız da iyi. Kupalara alışık bir takım Galatasaray. Dolayısıyla biz bunu başarmış bir yönetim olarak taraftarların da takdirini bekliyoruz. Bütün herkesin takdirini bekliyoruz." diye konuştu.

Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin ise maçı kazandıkları için son derece mutlu olduklarını belirterek, "Kupalara alıştık artık. Zor maçtı bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Hepsi iyi mücadele etti." dedi.

Sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi Eren Derdiyok, Galatasaray'da ilk resmi maçına çıktığını anımsatarak, "Takım olarak iyi mücadele ettik. Kupayı aldığımız için çok mutluyum. Bizim için çok önemli bir başlangıç oldu." ifadelerini kullandı.


- Beşiktaş cephesi


Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup, herkese ne kadar iyi takım olduklarını gösterdiklerini vurgulayarak, "Topa sahip olan takım hep bizdik. Kontrolde hep bizim elimizdeydi. İstediğimiz zaman tempoyu yükselttik, istediğimiz zaman düşürdük. Bu kadar çok pozisyona girdiğinde golü bulman gerekiyor." şeklinde konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler