Kupa finali bilet fiyatları belli oldu

Kupa finali bilet fiyatları belli oldu

Eskişehir’de Konyaspor ile Başakşehir ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Final Maçı’nın tribün detayları ve bilet fiyatları belli oldu.

 

Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşması için TFF Riva tesislerinde Atiker Konyaspor ve Başakşehir FK temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantı sona erdi.

31 Mayıs 2017 Çarşamba günü Eskişehir’de Konyaspor ile  Başakşehir ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Final Maçı’nın tribün detayları ve bilet fiyatları belli oldu.

Federasyonun Riva’da yer alan idari merkezinde yapılan toplantıya Atiker Konyaspor adına Başkan Yardımcısı Celalettin Çakıcı, Genel Müdürü Muhammed Ak ve antrenörlerden Arda Keskin’in yanı sıra federasyonun ve Başakşehir kulübünün yetkilileri katıldı.

Final maçının Kuzey ve Güney kale arkaları bilet fiyatları 10, Maraton (Doğu) tribünü ve Batı tribün bilet fiyatları ise 20 TL olarak belirlendi. Taraftarımız final müsabakasını Güney (Kale Arkası) ve Maraton tribünlerinden izleyecek. Batı ve Kuzey tribünleri ise Başakşehir taraftarının olacak.

121-001.jpg