Kulu Kaymakamlığı kömür dağıtımına başladı

Kulu Kaymakamlığı kömür dağıtımına başladı

Kulu Kaymakamlığı öncülüğünde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 46 mahalledeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Tavşanlı'dan getirilen 2 bin ton kömür, Kulu'da dağıtılmaya başlandı.

Konya'nın Kulu ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen kömür yardımı programı kapsamında, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla harekete geçildi.

Kulu Kaymakamlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen bu sosyal yardım projesi, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinden temin edilen 2 bin ton kömürün ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını içeriyor.

Kişi başına düşen 1 ton kömür olmak üzere, toplamda 46 mahallede tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatılıyor. Dağıtımların, daha önceden belirlenen ihtiyaç sahipleri listesine göre gerçekleştirildiği belirtiliyor.

Kulu Stadyumu ve Kulu Kapalı Spor Salonu yanındaki kömür dağıtım merkezine gelen ihtiyaç sahipleri, araçlarıyla kömürlerini temin edebiliyor.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Enes Dinler, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Gelen yaklaşık bin ton civarındaki kömür buraya getirilmeden önce çevre mahallelerdeki ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Şimdi ise ilçe merkezindeki mahalle sakinlerine kömür dağıtımlarını gerçekleştiriyoruz" dedi. Bu yardımın, soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahiplerine sıcak bir nefes olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.