KTO Başkanı Hiçyılmaz'dan nevruz mesajı

KTO Başkanı Hiçyılmaz'dan nevruz mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladıHiçyılmaz, mesajında,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

Hiçyılmaz, mesajında, baharın müjdecisi olarak kutlanan Nevruz Bayramı'nın, bolluk ve bereketin yanı sıra binlerce yıldır bir arada yaşayan farklı kültürler arasındaki sevginin ve dostluğun da sembolü olduğunu belirtti.

Birlik ve beraberliği güçlendiren nevruz geleneğinin gelecek kuşaklara aktarılması gerektiğini vurgulayan Hiçyılmaz, şunları kaydetti:

"Unutulmamalıdır ki bir kültür mozaiği olan coğrafyamızdaki farklılıklarımız ve kültürel çeşitliliğimiz, aramızdaki sarsılmaz kardeşlik ve dayanışmayı kuvvetlendiren zenginliklerimizdir. Bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin bu bilinçle üzerine düşeni yapması, şer odaklarına alet olmaması gereklidir. Bu topraklar üzerindeki kardeşliğin ve birliğin binlerce yıl sürmesi en büyük temennimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle birlikte, barış ve kardeşlik adına güzel bir başlangıca vesile olması temennisiyle, bütün vatandaşlarımızın Nevruz Bayramı’nı kutluyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :