Koyuncu'dan  basketbol takımına destek

Koyuncu'dan basketbol takımına destek

Koyuncu Fiat, aldığı 40 adet Kombine bilet ile Torku Konyaspor Basketbol Takımı’na her zaman destek olacağını bir kez daha gösterdi.

Konya’da bir çok projeye destek  veren Koyuncu Fiat, Torku Konyaspor Basketbol Takımı’nı da desteklemeye devam ediyor.

Beko basketbol Ligi’nde Konya’yı başarı ile temsil eden Torku Konyaspor Basketbol Takımı yoluna emin adımlarla devam ederken, takıma bir destek de Koyuncu Fiat’tan geldi. Koyuncu Fiat, 40 adet Kombine Bilet alarak Torku Konyaspor Basketbol Takımı’nın her zaman yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Torku Konyaspor Basketbol Takımı Yönetim Kurulu’nu ağırlayan Koyuncu Fiat Genel Müdürü Fatih Güneş, 40 adet Kombine Bilet’i Torku Konyaspor Basketbol Klubü Başkanı Hakan Faydasıçok’tan teslim aldı.

Teslim Töreni’nde konuşan  Koyuncu Fiat Genel Müdürü Fatih Güneş, Torku Konyaspor Basketbol Takımı’nın Konya’nın tanıtımına büyük katkı sağladığını belirterek, ‘’Torku Konyaspor Basketbol Takımı bu yıl oldukça başarılı bir grafik çiziyor ve Konya’yı çok başarılı bir şekilde temsil ediyor. Torku Konyaspor Basketbol Takımı ise Konya’nın tanıtımında büyük rol oynamaktadır. Tüm Konya’nın Torku Konyaspor Basketbol Takımı’na destek olması gerekmektedir. Koyuncu Fiat olarak bu güne kadar Konya yararına yapılan bir çok projeye destek olduk. Bu noktadan hareketle Konya Torku Konyaspor Basketbol Takımı’na bugüne kadar destek olduk bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. Konya’mızı başarı ile temsil eden Torku Konyaspor Basketbol Takımı Klüp Başkanı Hakan Faydasıçok nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Daha sonra söz alan Torku Konyaspor Basketbol Takımı Klüp Başkanı Hakan Faydasıçok, klüp yöneticilerinin çok genç isimlerden oluştuğunu belirterek, ‘’Klüp yönetim kurulumuzun yaş ortalaması 32. Elbette ki klubümüz yönetiminin genç isimlerden oluşması takımımıza da dinamik bir yapıya sahip olmasını sağlıyor. Torku Konyaspor Basketbol Takımı olarak şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Verdiği destekten dolayı Koyuncu Fiat Genel Müdürü Fatih Güneş nezdinde Koyuncu Grup’a teşekkür ediyorum. Böylesi destekler takımımız için çok önemli. Konya ne kadar çok sahip çıkarsa takımımızda o denli başarılı olacaktır. Torku Konyaspor Basketbol Takımı birilerinin değil tüm Konya’nın takımıdır’’ dedi.

Bilet Teslim Töreni’ne Koyuncu Fiat Genel Müdürü Fatih Güneş, Torku Konyaspor Basketbol Takımı Klup Başkanı Hakan Faydasıçok’un yanı sıra klüp yönetim kurulu üyeleri de katıldı.