Korkutan manzara! Ağaca asılı cesedi vatandaşlar buldu

Korkutan manzara! Ağaca asılı cesedi vatandaşlar buldu

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir boş arazide, köpek gezdiren vatandaşlar tarafından ağaca asılı halde bulunan erkek cesedi olayı, şok etkisi yarattı.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı Becen Mahallesi Özaltın Sokak'ta sabah saatlerinde köpek gezdiren bir grup vatandaş, boş arazide ürpertici bir manzarayla karşılaştı.

Ağaca asılı halde duran bir erkek cesedi ile karşılaşan vatandaşlar, hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekipleri, hayatını kaybeden şahsın kimliğini belirlemek ve olayın detaylarını anlamak için çalışmalara başladı.

Yapılan incelemeler sonucunda, cesedin 30 yaşındaki Ö.A.'ya ait olduğu tespit edildi. Ö.A.'nın cansız bedeni, olay yerindeki incelemelerin tamamlanmasının ardından otopsi için hastane morguna gönderildi.

Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatırken, cesedin ağaca nasıl asıldığı ve ölüm sebebini belirlemek için detaylı incelemeler yapacak. Melikgazi ilçesinde yaşanan bu üzücü olay, mahalle sakinleri arasında endişe ve korkuya neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.