Korku filmi gibi: Erzincan'daki toprak kaymasının yeni görüntüleri ortaya çıktı

Erzincan’ın İliç ilçesinde maden sahasında meydana gelen toprak kaymasının yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kayması, maden sahasında çalışan işçileri tehlikeye soktu. Öğle saatlerinde gerçekleşen olayda, tonlarca toprak ani bir şekilde hareket ederek 9 işçiyi altında bıraktı. Durumun hızla bildirilmesi üzerine, arama kurtarma ekipleri olay yerine yönlendirildi.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, olayın vahametini ortaya koydu. Hafriyat kamyonlarından ikisi toprağın altında kalmaktan son anda kurtulurken, maalesef bir kamyonun altında kaldığı görüldü. Kurtarma ekipleri, 827 personelle birlikte kayıp işçileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

Yetkililer, arama kurtarma çalışmalarının titizlikle yürütüldüğünü ve işçilerin en kısa sürede sağ salim bulunması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Ancak, toprak altında geçen sürenin artmasıyla birlikte endişeler de giderek artıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.