Konyaspor'un yıldızı Abdülkerim Bardakçı'yı bedavaya Beşiktaş'a transfer etmek istiyorlar! Sadece 2 milyon Euro

Konyaspor'un yıldızı Abdülkerim Bardakçı'yı bedavaya Beşiktaş'a transfer etmek istiyorlar! Sadece 2 milyon Euro

Abdülkerim Bardakçı hakkında iddialar bitmiyor. Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de Konyaspor'da gösterdiği başarılı performans gösteren Abdülkerim Bardakcı adım adım Süper Lig devine gidiyor.

Spor Toto Süper Lig'de sona yaklaşırken bu sezon gösterdikleri performans ile herkesin takdirini kazanan Konyaspor ligde 3. sırada yer alıyor.

Yeşil beyazlılarlada bireysel performanslar da öne çıkıyor. Bu sezon savunma hakkındaki iyi oyunuyla milli takım aday kadrosuna dahil edilen daha sonra sakatlığı nedeniyle ayrılmak zorunda kalan Abdülkerim Bardakçı transferin gözdesi oldu.

BEŞİKTAŞ PEŞİNDE

Yeni sezon öncesinde savunma hattını güçlendirmek için büyük bir operasyon başlatan Kara Kartal, İtalya Serie A ekibi Sassuolo’nun A Milli stoperi Kaan Ayhan için çalışma başlatmıştı. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, “Onun için kulübünün kapısını çalmaya devam edeceğiz” sözleriyle ısrarcı olduklarını belirtmelerine rağmen İtalyan takımının bu konudaki fikri değişmedi ve oyuncuyla yollarını ayırmama kararını yineledi.

BEDAVAYA GETİRMEK İSTİYORLAR

Fanatik Gazetesi'nde yer alan haberde şu cümleler kullanıldı: Bu gelişme sonrasında alternatif isimlere yönelen Kara Kartal, Konyaspor formasıyla bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla göz dolduran Abdülkerim Bardakçı’yı 1 numaralı hedefi olarak belirledi.

Konyaspor’un bu sezon yaşadığı önemli çıkışta etkin rol oynayan başarılı oyuncu, yabancı sınırlaması sebebiyle Kartal’ın öncelikleri arasına girdi.

Bu sezon Konyaspor formasıyla 29 maça çıkıp 4 gol ve 3 asistlik performans ortaya koyan oyuncu için 2 milyon Euro’luk bütçe ayırmayı planlayan Beşiktaş yönetimi, 27 yaşındaki futbolcuyu lig biter bitmez kadrosuna katmak istiyor. Lider Trabzonspor başta olmak üzere birçok kulübün radarında bulunmasına rağmen önceliğini Beşiktaş olarak belirleyen başarılı futbolcunun, kulüplerin anlaşması halinde Siyah-Beyazlı formayı giymeye hazır olduğu kaydedildi.

Abdülkerim Bardakcı, Konyaspor formasıyla bu sezon 29 maça çıkıp 4 gol ve 3 asistle oynadı. (Fanatik)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.