Konyaspor'un yeni yönetimi 100'ncü yıl ziyaretlerini sürdürüyor

Konyaspor'un yeni yönetimi 100'ncü yıl ziyaretlerini sürdürüyor

Konyaspor'da gerçekleşen son kongrede başkanlığa seçilen Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri, Konya Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek Başkan Hüseyin Çevik'le görüş alışverişinde bulundu

Konyaspor'da gerçekleşen son kongrede başkanlığa seçilen Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri, Konya'daki ziyaretlerine devam ediyor.

Konyaspor yönetimi, son olarak Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik'i ziyaret ederek Konyapor'un 100. yılında yapılacak çalışmaları istişare etti.

Resim

Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, ziyaret sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Anadolu Kartalı Konyaspor'umuzun yeni Başkanı Fatih Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyelerine borsamıza yaptıkları ziyaret için teşekkür ediyorum. 100. yılında şehrimizin göz bebeği takımımıza ve yönetimine #SonsuzadekKonyaspor sevdasıyla başarılı bir sezon diliyorum" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum