Konyaspor'un Gol Tanrısı Theofanis Gekas, Darıca Gençlerbirliği'nin Yeni Teknik Direktörü

Konyaspor'un Gol Tanrısı Theofanis Gekas, Darıca Gençlerbirliği'nin Yeni Teknik Direktörü

Konyaspor'un 'Gol Tanrısı' Theofanis Gekas, Türkiye'deki ikinci teknik direktörlük deneyimine Darıca Gençlerbirliği ile başlıyor.

Theofanis Gekas, Türkiye'deki İkinci Teknik Direktörlük Görevine Başladı

Türk futbolunun hafızasında "Gol Tanrısı" olarak yer edinen Theofanis Gekas, yeni bir teknik direktörlük macerasına atıldı. Konyaspor tribünlerinin sevilen ismi, 6 yıl önce futbol kariyerini noktaladıktan sonra 2021'de Yunanistan'ın Panegialios takımının başında sadece 1 maça çıkarak teknik direktörlük serüvenine ilk adımını atmıştı.

2022 yılında ise Akhisarspor'un başına geçen Gekas, 16 maçta takımının başında bulunarak maç başına 0.88 puan ortalaması yakalamıştı. Ancak 5 Aralık 2022'de Akhisarspor'dan ayrıldıktan sonra Türkiye'deki ikinci teknik direktörlük deneyimine hazırlandı.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig'de mücadele eden Darıca Gençlerbirliği, Theofanis Gekas'ı teknik direktörlük görevine getirdiğini resmi olarak duyurdu. 43 yaşındaki Yunan antrenör, sezon sonuna kadar Darıca Gençlerbirliği'ni çalıştıracak.

Theofanis Gekas'ın bu yeni görevi, Türk futbolunda heyecanla bekleniyor ve futbolseverler, "Gol Tanrısı"nın teknik direktörlük kariyerinde neler başaracağını merakla takip ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum