Konyaspor'un 3. Eleme Turu'ndaki rakibi belli oldu! Vaduz maçı ne zaman? Nerede oynanacak?

Konyaspor'un 3. Eleme Turu'ndaki rakibi belli oldu! Vaduz maçı ne zaman? Nerede oynanacak?

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nda Bate Borisov'u rahat Konyaspor'un 3. Eleme Turu'ndaki rakibi belli oldu. Arabam.com Konyaspor 3. turda ise Vaduz ile karşılaşacak. Vaduz maçı ne zaman? Nerede oynanacak?

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nda Belarus temsilcisi Bate Borisov'u rahat Konyaspor'un 3. Eleme Turu'ndaki rakibi belli oldu. Arabam.com Konyaspor 3. turda ise Vaduz ile karşılaşacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nda Konyaspor ve Başakşehir tur atladı. Başakşehir 2. Ön Eleme turunda İsrail temsilcisi Maccabi Netanya'yı 1-1 ve 1-0'lık skorlarla eleyerek adını bir üst tura yazdırdı.

KONYASPOR 3. ÖN ELEME TURU'NDA VADUZ'LA EŞLEŞTİ

Konyaspor ise Belarus ekibi BATE Borisov'u 3-0 ve 2-0 gibi net skorlarla geçti. Bu sonuçların ardından Başakşehir 3. Ön Eleme Turu'nda İzlanda ekibi Breidablik ile eşleşirken, Konyaspor'un rakibi ise Liechtenstein takımı Vaduz oldu.

KONYASPOR-VADUZ MAÇI NE ZAMAN?

Konyaspor'un BATE Borisov galibiyetiyle büyük sevinç yaşayan yeşil-beyazlı taraftarlar, Konyaspor-Vaduz maçı ne zaman? Vaduz maçı nerede oynanacak? Konyaspor-Vaduz biletleri satışa çıktı mı gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

Konyaspor ve Vaduz'un ilk maçı 4 Ağustos'ta Liechtenstein'da, ikinci maç ise Konya'da 11 Ağustos'ta oynanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum