Konyaspor'la şehrin bağlarını kopardılar

Konyaspor'la şehrin bağlarını kopardılar

Kardemir Karabükspor maçındaki boş tribünler koltuğa adeta yapışan yönetimin Atiker Konyaspor’u getirdiği noktayı ve yalnızlığı bir kez gözler önüne serdi

Bylock skandalı sonrası olağanüstü kongre ve istifa çağrılarına kulak tıkayan yönetim, Atiker Konyaspor’u hem bu kara lekeden kurtulmasının önünü kaparken hem de takımı kaos ortamın içine itti. Yönetimin  bu tavrı Konyaspor’u yalnızlaştırırken taraftarlarla futbolcular arasındaki bağların kopmasına da neden oldu. Artık kendi şehrinde de yalnız bir takım hüviyetine bürünen yeşil-beyazlılarda taraftarların ilgisi giderek azalmaya başladı. Kardemir Karabükspor gibi önemli bir maça çıkmasına karşın tribünlerin 4’te 3’ü boş kaldı. Boş tribünler yönetimin takımı getirdiği noktayı bir kez gözler önüne serdi.

alikaya-ve-(1).jpgalikaya-ve-(2).jpg

ALİ KAYA VE TOSUNOĞLU İSTİFA ETMİŞTİ

Yaşananlardan sonra geçtiğimiz hafta Başkan Yardımcısı Ali Kaya ile Asbaşkan Mehmet Tosunoğlu görevlerinden istifa etmişti. Ali Kaya yaptığı açıklamada, “Gelinen noktada, yine hizmet gayesi ve Konyasporumuz'un önünün açılması için kulüp başkan yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliği görevlerimden istifa ediyorum” diyerek önemli bir mesaj vermişti.

 

Etiketler :