Konyaspor'dan Ziraat Türkiye Kupası indirimi: Biletler 42 TL

Konyaspor'dan Ziraat Türkiye Kupası indirimi: Biletler 42 TL

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur'unda Erbaaspor'u konuk edeceği maçta Güney Kale Arkası ve Kuzey Kale Arkası tribünlerinin bilet fiyatlarını 42 TL olarak belirledi.

Konyaspor, taraftarlarının tribünleri doldurması için Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur'unda Konyaspor'un Erbaaspor'u konuk edeceği maçta Güney Kale Arkası ve Kuzey Kale Arkası tribünlerinin fiyatlarını 42 TL olarak belirledi.

1 Kasım Çarşamba günü (yarın) satışa çıkacak olan bilet fiyatlarında indirime giden Konyaspor; VIP tribün için 150 TL, Batı Alt için 100 TL, Batı Üst için 75 TL, Doğu Alt için 100 TL, Doğu Üst için 75 TL, Güney Kale Arkası ve Kuzey Kale Arkası için 42 TL, Misafir Tribün için ise 54 TL olarak belirledi.

Aynı indirimin Süper Lig'in 11.haftasındaki Karagümrük maçında uygulanıp uygulanmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Konyaspor'un Erbaaspor'u konuk edeceği Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçı, 2 Kasım Perşembe günü saat 20:00'de Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak.

indirirom.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.