Konyaspor’dan takıma destek çağrısı

Konyaspor’dan takıma destek çağrısı

Konyaspor'un 2. Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda Başkan Ömer Korkmaz ve eski başkanlar, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak takıma destek çağrısında bulundu.

Konyaspor, zorlu süreçte bir araya gelerek güç birliği mesajı verdi. Kulübün 2. Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Konyaspor Stadyumu basın toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya kulübün eski dönem başkanları, 10 yılı aşkın süredir üyelikleri devam eden genel kurul üyeleri ve mevcut yönetim kurulu katıldı.

Konyaspor’dan takıma destek çağrısı

Toplantının başkanlığını daha önce 3 dönem kulüp başkanlığı yapmış olan Ahmet Şan üstlendi. Şan, zor günlerde birlikte hareket ederek Konyaspor'un tüm zorlukları aşacağına inandıklarını dile getirdi ve kulübün tüm paydaşlarından destek istedi.

Konyaspor’dan takıma destek çağrısı

Başkan Ömer Korkmaz, toplantıda Konyaspor'un zorlu lig günlerine dikkat çekerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Özellikle Hatayspor karşılaşmasına vurgu yaparak taraftarlardan destek istedi. Korkmaz, sezon sonuna kadar oynanacak kritik maçlarda birlikte hareket ederek başarıya ulaşacaklarına inandığını belirtti.

Konyaspor’dan takıma destek çağrısı

Konyaspor camiası, bu toplantıyla birlik ve dayanışma ruhunu ön plana çıkararak takıma olan desteğini bir kez daha gösterdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.