Konyaspor'dan Fenerbahçe ve Ali Koç'a tepki! 'Hakemlerimizden ayrıcalık değil, adil bir yönetim bekliyoruz'

Konyaspor'dan Fenerbahçe ve Ali Koç'a tepki! 'Hakemlerimizden ayrıcalık değil, adil bir yönetim bekliyoruz'

Konyaspor Kulübü Süper Lig'in 23. haftasında 6 Şubat Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı maç öncesinde Fenerbahçe Kulübü ve Başkanı Ali Koç'un hakem açıklamalarına tepki gösterdi

Konyaspor Kulübü, Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Konyaspor, sarı lacivertli takım ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un maçın hakemi Atilla Karaoğlan hakkındaki paylaşımının ardından bir açıklama yayımladı.

Konyaspor, Fenerbahçe Kulübü ve Ali Koç'a kulübün resmi sosyal medya hesabından paylaşılan açıklama ile tepki gösterdi.

Konyaspor'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 6 Şubat Pazartesi günü deplasmanda oynayacağımız Fenerbahçe maçı öncesi, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile rakip takımının sosyal medya hesabından yaptığı hakem açıklamalarını tedirginlik içerisinde takip etmekteyiz.

arabam.com Konyaspor Kulübü olarak Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu ve özellikle sahada olacak hakemlerimizden ayrıcalık değil, hak eden hak ettiğini veren adil bir yönetim ile kurallara bağlı görev icra etmelerini bekliyoruz.

Ülkemizdeki futbol ortamına zarar vermemek adına hakemlerimizin baskı altına alınmaması ve müsabakaların huzur içerisinde devam etmesini temenni ediyoruz.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum