Konyaspor'da Vaduz FC maçı hazırlıkları başladı! Vaduz maçı ne zaman? Saat kaçta? Nerede oynanacak?

Konyaspor'da Vaduz FC maçı hazırlıkları başladı! Vaduz maçı ne zaman? Saat kaçta? Nerede oynanacak?

Arabam.com Konyaspor, UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında deplasmanda Lihtenştayn temsilcisi Vaduz ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı takım Perşembe günü saat 21'de oynanacak maçın hazırlıklarına başladı

Arabam.com Konyaspor, UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Perşembe günü deplasmanda Lihtenştayn temsilcisi Vaduz ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kayacık Tesislerinde Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda BATE Borsiov maçındaki ilk 11’de başlayan futbolcular düz koşu yaptı. Diğer oyuncular ise aktivasyon ve core ısınma çalışması yaptı. Dar alanda oyun ile devam eden idman, çift kale maç ile sona erdi.

KONYASPOR-VADUZ MAÇI NE ZAMAN?

Konyaspor'un BATE Borisov galibiyetiyle büyük sevinç yaşayan yeşil-beyazlı taraftarlar, Konyaspor-Vaduz maçı ne zaman? Vaduz maçı nerede oynanacak? Konyaspor-Vaduz biletleri satışa çıktı mı gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

Konyaspor ve Vaduz'un ilk maçı 4 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 21.00'de Liechtenstein'da, ikinci maç ise 11 Ağustos'ta Konya'da oynanacak.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.