Konyaspor'da transfer komitesi belli oldu

Konyaspor'da transfer komitesi belli oldu

Konyaspor'da transfer komitesi belli oldu...

Dün akşam gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında diğer görevlerin yanı sıra transfer komitesi, futbol şubesi ve amatör branşlarla ilgili yöneticiler de belirlendi.

Atiker Konyaspor’da başkan Hilmi Kulluk’un idaresinde futbolun başına İkinci Başkan Selçuk Aksoy getirildi. Transfer komitesinde ise BaşkanHilmi Kulluk’un yönetiminde İkinci Başkan Selçuk Aksoy, Başkan Yardımcısı Abbas Kılınç, As Başkanlar Osman Koçak ve Mustafa Aydınalp yer aldı. Başkan Yardımcısı Abbas Kılınç ayrıca Futbol Şube Sorumluluğunu üstlenirken, altyapı, amatör branşlar ve spor okulları ise Başkan Yardımcısı M. Zahir Renklibay’a tevdi edildi.

Dün akşam yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında geçtiğimiz sezonun son on haftasında göreve getirilen teknik direktörümüz Sergen Yalçın’dan takım hakkında genel bir bilgi alındı. Gece geç saatlere kadar süren toplantıda Teknik Direktör konusu da gündemin ana maddeleri arasında yer aldı. Atiker Konyaspor’un teknik direktörünün kim olacağıyla ilgili basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı, titizlikle yürütülen çalışmaların devam ettiği ve en kısa süre içinde bu hususun neticelendirilip kamuoyuna açıklanacağı bildirildi.