Konyaspor'da Musa Arat'a tarihli fesih çağrısı

Konyaspor'da Musa Arat'a tarihli fesih çağrısı

Musa Arat’ın 6 sayfalık noter onaylı ihtarına 8 sayfalık noter onaylı ihtarla karşılık verildiği belirtilen açıklamada Musa Arat’ın 09.10.2019 Çarşamba gününe kadar fesih sözleşmesini imzalamak üzere davet edildiği belirtildi.

Konyaspor Kulübü, Arya Reklam’ın sahibi AK Parti eski Konya İl Başkanı Musa Arat’a 9 Ekim 2019 tarihine kadar sözleşmenin feshi için çağrıda bulundu. Katıldığı televizyon programındaki açıklamaları Konyaspor yönetimi tarafından yalanlanan ve Konyaspor üzerinden milyonlarca lira kazandığı  ortaya çıkan Musa Arat, Konyaspor’un bu  açıklaması sonrası noterden ihtar gönderip yayınlanmadığı takdirde Konyaspor kulübünü müfteri ilan edeceğini deklare etmişti. Konyaspor yönetimi ise Arat’ın bu açıklamasına sert tepki göstererek, Arat’ı edeplı olmaya davet etmişti.

Yeşil-beyazlı kulüp bugün bir açıklama daha yaptı. Musa Arat’ın 6 sayfalık noter onaylı ihtarına 8 sayfalık noter onaylı ihtarla karşılık verildiği belirtilen açıklamada Musa Arat’ın 09.10.2019 Çarşamba gününe kadar fesih sözleşmesini imzalamak üzere davet edildiği belirtildi.

İşte o açıklama:

"Arya Reklam Gıda Petrol Ürünleri Tarım Hayvancılık San. Ve Tic. Ltd.Şti sahibi Musa Arat kulübümüze Konya Dokuzuncu Noterliğinden ‘Cevap ve Düzeltme Yazısı’ başlığıyla 6 sayfadan oluşan bir ihtarname göndermiştir. Kulübümüz, Musa Arat’ın tezviratlarla dolu iddialarını sözleşmeler üzerinden madde madde yanıtlayarak çürütmüş, aynı usul ve yöntemlerle 04.10.2019 tarihinde noter aracılığıyla kendisine 8 sayfadan oluşan cevabi ihtarnameyi göndermiştir.

Ayrıca kulübümüz Arya Reklam Gıda Petrol Ürünleri Tarım Hayvancılık San. Ve Tic. Ltd.Şti adına sahibi Musa Arat’a aynı metin içinde Konyaspor Kulübü Derneği ile akdedilmiş ve halen yürürlükte olan sözleşmelerin TAZMİNATSIZ ve KARŞILIKLI OLARAK fesih edilmesine hazır olduğunu beyan etmiştir. Bu doğrultuda Arya Reklam Gıda Petrol Ürünleri Tarım Hayvancılık San. ve Tic. Ltd.Şti sahibi 09.10.2019 Çarşamba gününe kadar taraflarca uygun görülen bir tarih ve saatte fesih sözleşmesini imzalamak üzere davet edilmiştir."

Etiketler :