Konyaspor’da Başakşehir maçı hazırlıkları devam! Maç nerede, saat kaçta?

Konyaspor’da Başakşehir maçı hazırlıkları devam! Maç nerede, saat kaçta?

Arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda M. Başakşehir ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Maç 29 Ocak Pazar günü saat 16.00’da Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak

Arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 29 Ocak Pazar günü saat 16.00’da M. Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Kayacık Tesisleri'nde Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetimindeki antrenman koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başladı. Daha sonra futbolcular gruplar halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları gerçekleştirdi. İdman, taktik çalışma ile tamamlandı.

Yeşil-beyazlı ekip, hazırlıklarını hazırlıklarını 28 Ocak Cumartesi günü (yarın) saat 12.30'da yapacağı antrenman ile tamamlayacak.

KONYASPOR-BAŞAKŞEHİR MAÇI NEREDE, SAAT KAÇTA?

Arabam.com Konyaspor Başakşehir karşılaşması 29 Ocak Pazar günü saat 16.00’da Medipol Başakşehir ile Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak.

ks-001.jpg

ks.jpg

ks-kaleci.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.