Konyaspor'a taraftar darbesi! Saat uyuşmazlığı tüm planları bozuyor! Konyaspor-Trabzon maçında da aynısı oldu

Konyaspor'a taraftar darbesi! Saat uyuşmazlığı tüm planları bozuyor! Konyaspor-Trabzon maçında da aynısı oldu

Tüm sezonların en iyi başlangıcını yaparak yeni sezonun ilk 5 haftasında 11 puan toplayan Konyaspor'un maçlarına saat darbesi damgasını vurdu. Taraftarı isyan ettiren saatlere maç verilmesi yeter artık dedirtti.

Süper Lig'in ilk 5 haftasında 11 puan toplayarak haftayı 3. sırada kapatan Konyaspor, 6. hafta maçında Trabzonspor'u ağırlayacak.

Tarihinin en iyi sezon başlangıcını gerçekleştiren Konyaspor'da hedef rakibini mağlup etmek. Trabzonspor ise 20 maçlık deplasmanda yenilmezlik rekorunu geliştirme peşinde.

İki takımın zorlu mücadelesi bugün saat 17:00'da başlayacak.

BAŞKAN ÖZGÖKÇEN DAVET ETMİŞTİ

Konyaspor'un başarısını taraftarın süsleyeceğini söyleyen kulüp başkanı Fatih Özgökçen, taraftarlara seslenerek takımlarını yalnız bırakmamalarını istemişti.

Aşı zorunluluğu nedeniyle maçlara giremeyen taraftara bir darbe de TFF'den geldi. İlk haftadan bu yana taraftarıyla iç sahada gece maçı oynayamayan Konyaspor, Trabzonspor maçını da tam mesai bitiminde oynayacak. Söz konusu saatte ne sanayi tesislerinde ne de resmi dairelerde çalışan vatandaşların maça gitmesi imkansız hale gelmiş oldu.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın maçları ise tam istedikleri saatte oynanmaya devam ediyor.

EN ÇOK TARAFTAR ALABİLECEK TAKIMLARDAN

Federasyon pandemi önlemleri neticesinde Konyaspor'un 42 bin kişilik stadına 21 bin taraftar için izin vermişti. Ligin en iyi taraftarları arasında gösterilen Konyaspor taraftarı hem pandemi önlemleri hem saat sorunu nedeniyle takımlarını tribünde seyredemiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.