Konyaspor'a katkı sağlayacak model için çalışıyoruz

Konyaspor'a katkı sağlayacak model için çalışıyoruz

Anadolu Selçukspor Başkanı Zahir Renklibay: Atiker Konyaspor’a katkı sağlayacak bir alt yapı modelini geliştirmek için çaba sarf ediyoruz

 

Anadolu Selçukspor Başkanı Zahir Renklibay, Atiker Konyaspor kulübüne önümüzdeki yıllarda önemli ölçüde katkı sağlayacak bir alt yapı modelini geliştirmek için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Atiker Konyaspor’a ve ülke futboluna oyuncu hazırlamak gibi çok önemli bir göreve talip olduklarını ve bunu gerçekleştirmek için yönetim kurulu üyesi arkadaşları ile ciddi planlamalar yaptıklarını kaydeden Zahir Renklibay şunları söyledi:

HEDEFİMİZ  A TAKIMA OYUNCU GÖNDEREBİLMEK

 “Futbolda artık sürekli dış transferlerle ekonominin yürütülmesi mümkün görünmüyor. Bunun için tüm kulüpler bizim daha önce başlattığımız pilot takım uygulaması için çalışma yapıyor. Biz Anadolu Selçukspor Yönetimi olarak ciddi planlamalar yaparak geleceğin futbolcularını yetiştirmek için çalışıyoruz. Konyaspor Futbol Akademisi ve Anadolu Selçukspor’umuzun alt yapı takımları arasında kurduğumuz iletişim ve birlikte çalışma projesi meyvelerini veriyor. Hedefimiz sezon sonunda genç kadromuz içinden birkaç oyuncuyu Atiker Konyaspor takımı kadrosuna gönderebilmek. Bunun yanı sıra ligde de güçlü ekipler arasından sıyrılarak üst sıralarda yer alabilmek. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor.” 

 

Etiketler :