Konyaspor'a FIFA'dan Transfer Yasağı

Konyaspor'a FIFA'dan Transfer Yasağı

Konyaspor, FIFA'nın aldığı kararla 3 dönemlik transfer yasağı ile karşı karşıya. Başkan Ömer Korkmaz, oyuncu ödemelerindeki sorunları açıkladı.

Ajansspor'un haberine göre, Konyaspor'a FIFA'dan geçtiğimiz 27 Şubat tarihinden itibaren 3 dönemlik transfer yasağı geldiği bildirildi. Yeşil-beyazlı kulüp, bu kararla 2024/25 yaz ve kış transfer dönemlerinin yanı sıra 2025/26 sezonu yaz transfer döneminde de transfer yapamama riskiyle karşı karşıya.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, Muric ve M'poku gibi oyuncuların bonservis ödemelerinde sorun yaşandığını belirtti. Özellikle Muric'in bonservisinin yarısının ödenmediğini dile getiren Korkmaz, konunun FIFA'ya intikal ettiğini ifade etti. Başkan, "M'poku dosyası önümüzde var. Açık olmak gerekirse bu dosyaları kapatmak biraz zor. Dosya sayısını azaltmak istiyoruz. Şu an 7 civarında dosyamız var" şeklinde konuştu.

Konyaspor yönetimi, bu dosyaları çözme adına çalışmalarını sürdürürken, transfer yasağının kulübün gelecek transfer dönemlerini nasıl etkileyeceği ise belirsizliğini koruyor. Kulüp, finansal sorunlarını çözmede hızla adımlar atmak zorunda kalacak gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.