Konyaspor'a ağır ceza! PFDK resmen haraç kesti

Konyaspor'a ağır ceza! PFDK resmen haraç kesti

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Süper Lig'de 28. hafta yaşanan olaylarla ilgili kararlarını açıkladı. Buna göre Konyaspor da büyük ceza aldı.

TFF, bu hafta da Konyaspor'u boş geçmedi. Konyaspor'un Galatasaray'ı 2-0 yendiği mücadelede tribünlere usülsüz seyirci alındığı ve merdiven boşluklarının boş bırakılmadığı gerekçesiyle ceza kesildi.

Açıklamada şu bilgiler paylaşıldı:

İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR Kulübünün, 05.03.2022 tarihinde oynanan İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR-GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR Kulübünün, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde ilk kez gerçekleştirilmesi nedeniyle 25.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.


Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.