Konyaspor yırttı gibi: Tahminler güncellendi

Konyaspor yırttı gibi: Tahminler güncellendi

Euro Club Index'in güncellemesine göre, Süper Lig'in son 10 haftası için şampiyonluk yarışında Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki mücadele sıklaşırken, küme düşme potasındaki takımların kaderi de netleşmeye başladı.

Süper Lig'in heyecanı, Euro Club Index'in güncellemesiyle daha da arttı. Son 10 haftaya girilirken, şampiyonluk ve küme düşme tahminleri futbolseverleri heyecanlandırıyor.

Şampiyonluk yarışında Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabet giderek kızışıyor. Galatasaray, derbi mücadelesindeki 1-0'lık galibiyetiyle liderliğini sürdürürken, Fenerbahçe de Hatayspor'u deplasmanda 2-0 yenerek aradaki farkı azalttı.

Zirve Galatasaray'ın

Euro Club Index'in tahminlerine göre, Galatasaray 100 puanla zirvede yer alırken, Fenerbahçe ise 97 puanla ikinci sırada ligi tamamlayacak.

Küme düşme hattında ise İstanbulspor ve Pendikspor'un kaderi Euro Club Index tarafından belirlenmeye başladı.

İstanbulspor'un sezonu 20 puanda tamamlayacağı ve ligi son sırada bitireceği öngörülürken, Pendikspor'un ise 37 puanla 19. sırada yer alacağı tahmin ediliyor. Hatayspor'un 40 puanla 18., Fatih Karagümrük'ün ise 42 puanla 17. sırada olacağı tahmin ediliyor.

Konyaspor düşme hattından kurtuldu

Bir önceki güncellemede küme düşecek takımlar o dönemki puanları baz alınarak İstanbulspor, Konyaspor, Pendikspor ve Hatayspor olarak belirlenmişti.

Şampiyonluk için nefeslerin tutulduğu, küme düşme hattında ise çekişmenin kızıştığı Süper Lig'de, futbolseverler son 10 haftaya büyük bir heyecanla bakıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum