Konyaspor Teknik Direktörü Stanojevic'ten Rizespor mağlubiyeti açıklaması: Çok üzgünüz

Konyaspor Teknik Direktörü Stanojevic, Rizespor karşısında aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını belirterek, "Son 5 dakikaya kadar üstünlüğümüzü korumayı başardık. Fakat konsantrasyonumuzu ve odağımızı son 5 dakika maalesef ki kaybettik" dedi

TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Konya'da Çaykur Rizespor karşısında aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını belirterek, "Son 5 dakikaya kadar üstünlüğümüzü korumayı başardık. Fakat konsantrasyonumuzu ve odağımızı son 5 dakika maalesef ki kaybettik" diye konuştu.

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında iç sahada Çaykur Rizespor'a 2-1 mağlup oldukları maça ilişkin açıklamalarda bulundu.

Neticeden dolayı çok üzgün olduklarını ifade eden Aleksandar Stanojevic, "Her şey kontrolümüz altındaydı bir noktaya kadar. Öncelikle maça baktığımız zaman çift taraflı çok fazla girilen pozisyon olmadığını görebiliriz. Burada son 5 dakikaya kadar üstünlüğümüzü korumayı başardık. Fakat konsantrasyonumuzu ve odağımızı son 5 dakika maalesef ki kaybettik. Neticesinde de sonucumuz bu oldu. Fakat burada tabii ki penaltı durumu geliştirdi. İlginç bir penaltı söz konusuydu. Baktığımız zaman futbolda her an her şey olabilir. Fakat son dakikaya kadar mücadele ettik. 2 golün de sebebi konsantrasyon eksikliği olduğunu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.