Konyaspor Teknik Direktörü Stanojevic: Bu güzel galibiyet bize çok ciddi bir özgüven aşıladı

TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Gaziantep FK karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, kazanılan 3 puanın kendilerine çok ciddi bir özgüven aşıladığını vurguladı

TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, bu akşam Konya'da Gaziantep FK karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, kazanılan 3 puanın kendilerine çok ciddi özgüven aşıladığını ifade etti.

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında iç sahada Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bugün gülmeleri gerektiğini söyleyen Aleksandar Stanojevic, "Güzel bir galibiyetti bizim açımızdan. Fakat daha iyi bir oyun çıkarabilirdik. Baktığımız zaman kendi stilimizi çok fazla sahaya yansıtamadık. Burada oyuncularımız sonuna kadar çok büyük bir karakter sergiledi. Çok ciddi bir emek gösterdiler. Elbette taraftarlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. 2. yarıda tam ihtiyacımızın olduğu noktada bize çok büyük bir destek gösterdiler, bizi motive ettiler. Tabii ki galibiyet bize çok ciddi bir özgüven aşıladı. Baktığımız zaman İstanbul maçında da beraberlikle geri dönmememiz gerekiyordu. Orada da iyi bir galibiyet alabilirdik. Fakat tabii ki gelecek maçlar için de bize tam bir özgüven ve bir gayret aşıladığını söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.