Konyaspor taraftarı 4. Aykut Kocaman dönemini istiyor, Stanojevic kalmak!

Konyaspor taraftarı 4. Aykut Kocaman dönemini istiyor, Stanojevic kalmak!

Konyaspor'un kötü gidişatının faturası Teknik Direktör Aleksander Stanojevic'e kesilecek gibi görünüyor. Gönderilme durumunda ise ilk aday Aykut Kocaman.

Konyaspor, yeni sezona oldukça kötü devam ediyor. İlk 8 haftada alınan 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet sonrası taraftarların yüzü asık.

AYKUT KOCAMAN KONYASPOR'A YAKIN

Hatayspor'a da 3-1 mağlup olan yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Aleksander Stanojevic'in gönderilmesi gündemde. Tecrübeli teknik adamın gönderilmesi durumunda takımın başına geçmesi muhtemel isimlerin başını Aykut Kocaman çekiyor.

ALİ ÇAMDALI MI ÇALIŞTIRACAK?

Konyaspor'un efsanelerinden biri olarak tarihe geçen Ali Çamdalı'nın da Stanojevic'in gönderilmesi durumunda takımı çalıştırması ihtimaller arasında. Bu bağlamda Ali Turan'ın da Ali Çamdalı'nın yardımcısı olarak dönmesi de gündeme gelebilir.

YÖNETİM KRİTİK MAÇA SAKLAYABİLİR

Türk Milli Takımı'nın Konya'da oynayacağı maç nedeniyle lige 1 hafta ara verilecek. Bu arada Konyaspor yönetiminin de karar vermesi kolaylaşacak. Yönetim Pendikspor maçının ardından oynanacak zorlu Adana Demirspor mücadelesine kadar yeni teknik direktörü açıklamayabilir. Hatta Stanojevic'le 1 hafta daha yola devam kararı alınabilir.

AYKUT KOCAMAN'IN KONYASPOR PERFORMANSI

Aykut Kocaman, Konyaspor'u ilk olarak 2005-2006 sezonunda çalıştırmış ve 1.44 puan ortalaması yakalamıştı. Tecrübeli teknik adam ikinci kez Konyaspor'un başına geldiğinde 1.58 puan ortalaması yakalamıştı. En kötü sezonda ise Hilmi Kulluk Başkanlığındaki Konyaspor'un başına geçen Kocaman, 1.07 puan ortalaması tutturabilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum