Konyaspor, Omerovic'e emanet

Konyaspor, Omerovic'e emanet

Trendyol Süper Lig ekibi Konyaspor, Hakan Keleş'in görevinden ayrılmasının ardından deneyimli teknik direktör Fahrudin Omerovic'le sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Trendyol Süper Lig takımlarından Konyaspor, teknik direktör Hakan Keleş'in ayrılmasının ardından yeni bir isimle anlaşmaya vardı. Yeşil-beyazlı ekip, deneyimli teknik direktör Fahrudin Omerovic'le sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Konya Büyükşehir Stadyumu'nda düzenlenen imza törenine, kulüp başkanı Ömer Korkmaz da katıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Konyaspor'umuzda uzun yıllar antrenör olarak görev alan Fahrudin Omerovic'e hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi. Yarım sezonluk anlaşma yapılan deneyimli teknik adamın, takımı ligde başarılı bir grafikle temsil etmesi bekleniyor.

Omerovic'in, Konyaspor'un teknik direktörlük koltuğuna oturmasıyla birlikte, yeşil-beyazlı ekip ikinci yarıya daha güçlü bir kadro ve stratejiyle çıkarak ligde üst sıraları hedefleyecek. Konyaspor camiası, yeni teknik direktörleriyle birlikte başarılı sonuçlara imza atmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.