Konyaspor mağlubiyeti seriye bağladı

Konyaspor mağlubiyeti seriye bağladı

Trendyol Süper Lig’in 10.haftasında Adana Demirspor’a konuk olan Konyaspor, karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Süper Lig’in 10.haftasında Adana Demirspor’un konuğu oldu. Yeni Adana Stadı’nda Turgut Doman’ın yönetimindeki maç 3-0 Adana Demirspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

hhh.jpg

Karşılaşmadaki golleri sırasıyla 54.dakikada Mbaye Niang kafa vuruşuyla kaydetti. 81.dakikada ise Mario Balotelli takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Uzatma dakikalarında ise Penaltı kazanan Adana Demirspor, Niang'ın ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti.

Süper Lig’de oynadığı son üç maçını kaybeden Konyaspor, bu maçla birlikte bu sayıyı 4’e yükseltti.

Hakan Keleş ilk maçında mağlubiyeti gördü

c2.jpg

Süper Lig’de 9.haftadaki Pendikspor mağlubiyetinin ardından Konyaspor, Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayırmış ve ardından en son Giresunspor’u çalıştıran Hakan Keleş ile anlaşmaya varmıştı. Konyaspor’daki ilk maçında Hakan Keleş ayrıca ilk mağlubiyetini de almış oldu.

Hakemler ve her iki takımın futbolcuları seremoniye, üzerinde Atatürk'ün imzasıyla "Efendiler yarın Cumhuriyet'i ilan edeceğiz" yazılı pankartı birlikte tutarak çıktı.

c1.jpg

Maçın 23. dakikasının 19.23'e tekabül etmesi nedeniyle de Cumhuriyet'in ilan edildiğini belirten gazetenin resmedildiği bir koreografi yapıldı.

c3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.