Konyaspor Fenerbahçe maçına hazır

Konyaspor Fenerbahçe maçına hazır

İttifak Holding Konyaspor yarın saat 19.00'da deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamlayarak İstanbul yoluna çıktı

İttifak Holding Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın saat 19.00'da deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Yeşil-beyazlı ekip İstanbul yolunda.

Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. İdman daha sonra 5'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Futbolcular, çabukluk hareketleri ve taktik çalışma ile antrenmanı tamamladı.

Konyaspor ekibi bugün uçakla İstanbul'a giderek konaklayacağı otelde kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Ülker Stadyumu'nda 20 Mart 2022 Pazar günü (yarın) saat 19.00'da başlayacak karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler.

Resim

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.