Konya'da son dakika gelişmesi! Konyaspor İstanbul yolcusu

Konya'da son dakika gelişmesi! Konyaspor İstanbul yolcusu

Spor Toto Süper Lig'de bu akşam saat 20.00 Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Konyaspor'un uçağı, 7 buçuk saatlik rötarın ardından gece yarısı İstanbul'a doğru yola çıktı.

Konya ve İstanbul'daki hava muhalefeti nedeni ile Konyaspor'u İstanbul'a taşıyacak olan uçak havalanamadı. Gün boyu defalarca ertelenen uçuş gerçekleşmeyince Konyaspor Basın Sözcüsü Sertaç Tuza, "Bu şekilde devam ederse yarın da gelemeyiz" demişti.

Konyaspor Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında yarın saat 20.00'de İstanbul'da oynayacağı maç için bir türlü havalanamadı. Konyaspor ekibinin, yoğun kar yağışı nedeniyle uçuş saati 3 kez değiştirilen Konya-İstanbul uçağındaki bekleyişi mutlu sonla bitti.

beIN SPORTS canlı yayınına bağlanan Konyaspor Basın Sözcüsü Sertaç Tuza, "Şu an Konya'da yoğun kar yağışı devam ediyor. Pistteki buzlanmadan ötürü şuan kalkamıyoruz. Muhtemelen az sonra aprona geri çekecekler uçağı. 8'den den bu yana 2 buçuk saattir uçağın içindeyiz. Arkadaşlarımız federasyonla görüşüyor. Hava durumu bu şekilde devam ederse yarın da gelme gibi bir durumumuz yok. Bir an önce uçaktan inmeyi bekliyoruz" açıklamasında bulunmuştu.

Konyaspor Kulüp yöneticileri mücadelenin ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurdu. TFF başvuruyu değerlendirip Fenerbahçe - Konyaspor maçını ileri bir tarihe ertelemeyi planlarken, havalimanında yapılan pist temizleme çalışmaları sona erdi. Konyaspor kafilesini taşıyan uçak 6 Şubat Pazartesi gününün ilk dakikalarında Konya Havalimanı'ndan kalkış yapabildi.

Maçın ertelenmesi gündeme gelmezse Konyaspor bu akşam saat 20.00'de Ülker Stadyumu'nda Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Maçı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.