Konyaspor, Emrehan Gedikli’yi Konya’ya davet etti

Konyaspor, Emrehan Gedikli’yi Konya’ya davet etti

TÜMOSAN Konyaspor, Trabzonspor ile sözleşmesini fesheden Emrehan Gedikli'yi transferi için Konya'ya davet ettiğini duyurdu.

TÜMOSAN Konyaspor, Trabzonspor ile sözleşmesini fesheden Emrehan Gedikli'yi transferi için Konya'ya davet etti.

Yeşil-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kulübümüz, transfer görüşmeleri için genç forvet oyuncusu Emrehan Gedikli'yi Konya'ya davet etmiştir" ifadeleri kullanıldı.

20 yaşındaki futbolcu Trabzonspor'dan kiralık olarak gittiği Avusturya ekibi Austria Lustenau ile çıktığı 4 maçta 1 gollük performans gösterdi. Genç hücum oyuncusu, geçtiğimiz günlerde bordo-mavili ekiple sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmişti.

EMREHAN TRABZONSPOR'A VEDA ETTİ

Emrehan Gedikli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takımı ve taraftarlarına veda etti. Gedikli paylaşımında şu ifadeleri kullandı: Çocukluk hayalim Trabzonspor ile tarif edilemeyecek kadar güzel bir lig şampiyonluğu ve Süper Kupa’yı kazanarak hayatımın en özel anlarını yaşadım. Ama artık veda zamanı. Desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza ve bana abilik yapan takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

emrehangedikli.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.