Konyaspor çok konuşuldu

Konyaspor çok konuşuldu

Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonu Atiker Konyaspor, 2017 yılında en çok konuşulan 7. kulüp oldu.

 

 Medya Takip Merkezi (MTM), Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı 2017 yılı medya raporunu açıkladı. Rapora göre, yıl boyunca kulüpler adlarını yaptıkları transferlerle duyurdu. İlgi çeken bir diğer başlık ise Fatih Terim’in görevinden alınması ve takıma geri dönmesi oldu. Diğer başlıklar ise hakem kararları, futbolda şiddet, çıkan sarı kırmızı kartlar olarak kayda geçti. Spor camiasını yasa boğan acı kayıp ise Türk futbol tarihinin önemli isimlerinden olan Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’ın 81 yaşında hayatını kaybetmesiydi.
YILIN POPÜLER FUTBOLCUSU QUARESMA OLDU
Beşiktaş’ın sevilen futbolcusu Ricardo Quaresma, 83 bin 699 haberle, yıl boyunca medyanın gündeminde yer alarak yılın en çok konuşulan futbolcusu oldu. Barcelona’da forma giyen Arda Turan, Makedonya maçı sonrasında, takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye, hem fiziki hem de sözlü saldırıda bulundu. Ünlü futbolcu, 75 bin 922 haberle yılın enleri arasındaki yerini aldı.
BEŞİKTAŞ MEDYANIN DA ŞAMPİYONU OLDU
Spor Toto Süper Lig’de siyah beyazlı takım şampiyonluğunu ilan etti. 2017 yılı boyunca spor gündeminden düşmeyen siyah-beyazlıalr, medyada 782 bin 500 haberle yılın en çok konuşulan takımı olarak zirvedeki yerini aldı. Medyada zirveyi paylaşan diğer iki takım Fenerbahçe ve Galatasaray oldu.

KONYASPOR 7. SIRADA YER ALDI

Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa Şampiyonu Atiker Konyaspor 262 bin 237 haberle  2017 yılına en çok haberi yapan 7. kulüp oldu. 5 maçlık seyircisiz oynama cezası ve Ahmet Şan hakkındaki FETÖ soruşturması ve Şan’ın istifası Konyaspor adına 2017’de medyada öne çıkan haberler arasında yer aldı.

konyaspor-001.png