Konyaspor, Bursa yolcusu

Konyaspor, Bursa yolcusu

Atiker Konyaspor, yarın deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarında sona geldi. Ekibimiz, bugün sabah saatlerinde yapacağı ter idmanıyla zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayacak ve karşılaşma için şehirden ayrılacak

Spor Toto Süper Lig'in 9.hafta maçında Bursaspor'a konuk olacak Atiker Konyaspor, dün yaptığı taktik antrenmanla Bursaspr maçının hazırlıklarını sürdürdü. Ligde topladığı 10 puanla 9. sırada yer alan Kartallar, zorlu Bursa deplasmanına bugün sabah saat 10.00’da yapacağı ter idmanının ardından gidecek. Fenerbahçe yenilgisiyle morali bozulan ekibimizde tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Ligde ve Avrupa’da üst üste aldığı kötü sonuçlarla özgüven eksikliği yaşayan Anadolu Kartalı, Bursaspor virajını kayıpsız geçerek yoluna emin adımlarla devam etmek isteyecek. Atiker Konyaspor’da bu önemli maç öncesi Sırp stoper Jagos Vukovic dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

DÜDÜK ÖZTÜRK’TE OLACAK
Bursaspor – Atiker Konyaspor maçını hakem Ümit Öztürk yönetecek.  Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, yarın Bursaspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak 9.hafta maçında Ümit Öztürk'ün düdük çalacağını açıkladı. Öztürk'ün yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Osman Gökhan Bilir yaparken, maçın dördüncü hakemi Caner Ak.

SÖNMEZ’DEN SOSYAL SORUMLULUK
Bu arada meme kanserine dikkat çekmek ve bilinçlendirerek farkındalığı arttırmak amacıyla her yıl Ekim ayı boyunca düzenlenen 'Meme Kanseri Bilinçlendirme Programı' Atiker Konyaspor’un sağlık sponsoru Konya Medicana Hastanesi'nde gerçekleştirildi.  Programa Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, oyuncumuz Halil İbrahim Sönmez, Hastane Genel Müdürü Belgin Danış, hastane yöneticileri ve personel katıldı. 'Kansere Bir Veda Öpücüğü de Sizden' sloganıyla düzenlenen etkinliğe katılan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ve Halil İbrahim Sönmez, mesajlarını hastane içerisinde yer alan panoya yazarak programa katkı verdi.
memleket.com.tr