Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’dan Aatif Chahechouhe açıklaması

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’dan Aatif Chahechouhe açıklaması

Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, çarpıcı açıklamalarda bulundu

Radyospor'a konuşan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, önemli açıklamalarda bulundu. Aatif Chahechouhe'yla ilgili transfer söylentilerine değinen Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, "Aatif için geçen sezon Sivasspor ile bir görüşmem oldu. Maliyeti yüksek olduğu için transfer gerçekleşmedi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile buradaki maçtan önce görüşmem oldu. Kendisi, "Şu anda bu talebe olumlu cevap veremiyorum" dedi. Devre arasında tekrar görüşeceğiz" ifadelerini kullandı.

"KARAR FATİH TERİM'İNDİR"
Konyaspor'dan Milli Takıma hiçbir futbolcunun çağrılmamasıyla ilgili Başkan Şan, "Takdir Milli Takım sorumlusunundur. Yabancı oyuncularımız kendi ülkelerinde şans buluyor. Önemli olan Türk Milli Takımımızın başarılı olmasıdır. İzlanda mağlubiyeti sıkıntılı oldu. İnşallah Kosava maçını kazanırız" dedi.

"BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF GELMEDİ"
Transfer döneminde ismi sık sık Beşiktaş ve Galatasaray ile anılan sağ kanat oyuncusu Ömer Ali Şahiner ile alakalı Şan, "Her transfer dönemi yaklaştığında bu haberler yazılıyor. Beşiktaş'tan bizi gelen hiçbir teklif olmadı. Ömer Ali'nin Konyaspor ile 3 yıllık sözleşmesi var. Takımımızdan göndermeyeceğiz. Bir yere gidemez, öyle bir niyetimiz yok. Lütfen transfer dönemi yaklaştığında böyle haberler yapmasınlar" ifadelerini kullandı.

Etiketler :