Konyaspor-Başakşehir Karşılaşmasında Hakem Kararları Tartışmalara Yol Açtı

Konyaspor-Başakşehir Karşılaşmasında Hakem Kararları Tartışmalara Yol Açtı

Konyaspor Teknik Direktörü Omerovic, maç sonu basın toplantısında hakem kararlarına sert tepki gösterdi.

Trendyol Süper Lig'de 23. hafta mücadelesinde Konyaspor, evinde konuk ettiği RAMS Başakşehir'e 3-2'lik skorla mağlup oldu. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, karşılaşmanın ardından yaşananlara dair açıklamalarda bulundu.

Omerovic, "Başakşehir, oynamaya çalışan bir takım, kendi tarzı var. Zaten biz ona göre maçtan önce hazırlığı yaptık. Baktığımız zaman düşündüğümüz gibi oldu. Erken golleri bulduk. Ondan sonra tekrar 2. devreye girince biraz daha takım oyundan düştü" diyerek maçın genel analizini yaptı.

Teknik direktör, takımının psikolojik olarak zor bir dönemden geçtiğini ve özgüven sorunu yaşadığını belirtti. Omerovic, "Çünkü uzun zamandır bir kötü gidişatı var. Son maçlarda iyiye doğru giden bir grup var. İnanan, sonuna kadar savaşan, sonuna kadar oyunda kalmak isteyen oyuncu grubumuz var. Maalesef gole baktığın zaman Antalya maçı, Gaziantep maçı, bugünkü maçta da çok şey kaçırdık diyebilirim" ifadelerini kullandı.

Özellikle hakem kararlarına sert eleştirilerde bulunan Omerovic, penaltı pozisyonuyla ilgili yaşananları şu şekilde anlattı: "Kırılma noktası penaltı pozisyonu diyebilirim. Penaltı var mı? Yok mu? Ben tartışmam. Ama bunu da açık açık söyleyebilirim. Bu maça çok kritik bir maça böyle tecrübesiz hakemin verilmesi bana çok mantıksız."

Omerovic, maç içindeki hakem hatalarını değerlendirerek, "Dediğim gibi bizim hatalarımızı biz çözmeye çalışacağız. 3. golde de aynı zamanda Ethemi'ye de bir faulü var yine vermedi. O pozisyondan sonra da 3. gol geldi. Ama dediği gibi olabilir, hatalar olabilir. Başakşehir kendi oyunu oynamaya çalıştı. Biz de kendi oyunumuzu oynamaya çalıştık. Ben rakip rakibi tebrik ederim. Sahada oyuncular arasında bazen gerginlik olur, bazen tartışma da olur. Her iki takım kazanmak ister. Ama öbür taraftaki bazı şeyler onu kabul edemiyorum. En azından bir adalet istiyoruz. Ama dediği gibi önce biz kendi hatalarımızı düzeltmek zorundayız" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum